Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Desinficering

Search for:

Kategorier

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära Recept

  • Picklad eller inlagd vitlök
    Picklad eller inlagd vitlök
  • Picanha Sous Vide
    Picanha Sous Vide
  • Recept riktig gräddsås (brunsås)
    Recept riktig gräddsås (brunsås)
  • Recept på saftig lax - Sous Vide
    Recept på saftig lax - Sous Vide
  • Oxbringa (Brisket) Sous Vide
    Oxbringa (Brisket) Sous Vide
  • Recept citron- och ingefäravatten
    Recept citron- och ingefäravatten
  • Recept Pulled Pork - Sous Vide
    Recept Pulled Pork - Sous Vide
  • Recept inlagd jalapeno
    Recept inlagd jalapeno
  • Inlagd Chili (hela)
    Inlagd Chili (hela)
  • Recept saftig tonfisk - Sous Vide
    Recept saftig tonfisk - Sous Vide

Fler härliga recept

Recept Chokladmousse
Chokladmousse, en av de mest klassiska efterrätterna du kan servera! Den passar precis lika bra efter en grillmiddag som på
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Picklad chili
Inlagd Chili (hela)
Inlagd, eller picklad, chili håller sig fräsch väldigt länge om du förvarar den svalt och kan användas till ett mängd
Citron- och ingefäravatten
Recept citron- och ingefäravatten
Citron- och ingefäravatten måste klassas som en riktig dunderdryck som håller den mest aggressiva förkylningen borta. Förvara ditt vatten i
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Inlagd vitlök
Picklad eller inlagd vitlök
Inlagd vitlök är ett uppskattat tillbehör med mycket smak som passar precis lika bra i varma maträtter som tillbehör vid sidan
Recept kalkonbröst – Sous Vide
Kalkonbröst Sous Vide passar lika bra till en härlig söndagsmiddag som till jul. Med hjälp av Sous Vide blir kalkonbösten både
Flanksteak Sous Vide ger dig ett mycket mört kött.
Mör och saftig Flankstek Sous Vide
Flankstek Sous Vide ger ett saftigt och mört kött med mycket smak. Flanksteken är ett stycke nötkött som orättvist är lite bortglömt.
Ceviche
Recept Ceviche
Ceviche är en underbart fräsch rätt från Peru där fisken tillagas med hjälp av syran från lime. Rätten serveras antingen som
Recept Beef Jerky
Recept på äkta Beef Jerky
Beef Jerky är en riktig klassiker i USA, speciellt i de södra delarna. Beef Jerky används bl a som mellanmål,
Sous Vide Picanha
Picanha Sous Vide
Picanha är en styckningsdetalj som är väldigt populär i Brasilien och Argentina. När du tillagar Picanha Sous Vide får du ett smakrikt
Trip Tip Sous Vide barbecue
Tri Tip är en av de styckningdetaljer som genomgår den största förändringen när man tillagar den Sous Vide. Trip Tip
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: integritetspolicy
Copyright © 2022 Axenhorn. All rights reserved.