Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Artiklar

Här presenteras de olika teknikerna och vad som kategoriserar dem

Search for:

Kategorier

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära Recept

  • Picklad eller inlagd vitlök
    Picklad eller inlagd vitlök
  • Recept riktig gräddsås (brunsås)
    Recept riktig gräddsås (brunsås)
  • Picanha Sous Vide
    Picanha Sous Vide
  • Oxbringa (Brisket) Sous Vide
    Oxbringa (Brisket) Sous Vide
  • Recept på saftig lax - Sous Vide
    Recept på saftig lax - Sous Vide
  • Recept Pulled Pork - Sous Vide
    Recept Pulled Pork - Sous Vide
  • Recept citron- och ingefäravatten
    Recept citron- och ingefäravatten
  • Recept inlagd jalapeno
    Recept inlagd jalapeno
  • Inlagd Chili (hela)
    Inlagd Chili (hela)
  • Recept saftig tonfisk - Sous Vide
    Recept saftig tonfisk - Sous Vide

Fler härliga recept

Sous Vide Flap Steak
Saftig Flap steak Sous Vide
Avsluta din Flap steak i en varm panna eller på en rejält upphettad grill. Tänkt på att skära upp köttet
Picklad rödlök
Picklad rödlök är bland det bästa som finns i form av tillbehör. Det passar lika bra till en hamburgare, Pulled
Pico de Gallo
Recept Pico de Gallo
Pico de gallo, som betyder tuppens näbb på Spanska, är Mexikos nationalsås. Det är en blandning av färsk tomat, salt,
Sous Vide Picanha
Picanha Sous Vide
Picanha är en styckningsdetalj som är väldigt populär i Brasilien och Argentina. När du tillagar Picanha Sous Vide får du ett smakrikt
Pulled pork Sous Vide
Recept Pulled Pork – Sous Vide
Pulled pork har ett mycket smakrikt och saftigt kött och har under lång tid varit vanligt förekommande i framför allt
Pilgrimsmusslor Sous Vide
Perfekta pilgrimsmusslor Sous Vide
Saftig lax
Recept på saftig lax – Sous Vide
Lax Sous Vide - om du vill lyckas! Lax är inte alltid så lätt att få till perfekt tillagad. Steker
Mangosalsa
Recept mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Recept Bearnaisesås
Bearnaisesås är en sås bestående av bland annat smält smör, vinäger, äggulor, schalottenlök och dragon. Såsen tillreds vanligtvis genom att
Oxbringa (Brisket) Sous Vide
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Blue Cheese dipp är en riktig Amerikansk klassiker. Servera den gärna tillsammans med kycklingvingar för en given succé! 
Trip Tip Sous Vide barbecue
Tri Tip är en av de styckningdetaljer som genomgår den största förändringen när man tillagar den Sous Vide. Trip Tip
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: integritetspolicy
Copyright © 2022 Axenhorn. All rights reserved.