Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Artiklar

Här presenteras de olika teknikerna och vad som kategoriserar dem

Search for:

Kategorier

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära Recept

  • Recept på saftig lax - Sous Vide
    Recept på saftig lax - Sous Vide
  • Recept kalkonbröst - Sous Vide
    Recept kalkonbröst - Sous Vide
  • Recept Pulled Pork - Sous Vide
    Recept Pulled Pork - Sous Vide
  • Picanha Sous Vide
    Picanha Sous Vide
  • Recept inlagd jalapeno
    Recept inlagd jalapeno
  • Oxbringa (Brisket) Sous Vide
    Oxbringa (Brisket) Sous Vide
  • Recept riktig gräddsås (brunsås)
    Recept riktig gräddsås (brunsås)
  • Recept saftig tonfisk - Sous Vide
    Recept saftig tonfisk - Sous Vide
  • Picklad eller inlagd vitlök
    Picklad eller inlagd vitlök
  • Recept lammracks - Sous Vide
    Recept lammracks - Sous Vide

Fler härliga recept

Pulled pork Sous Vide
Recept Pulled Pork – Sous Vide
Pulled pork har ett mycket smakrikt och saftigt kött och har under lång tid varit vanligt förekommande i framför allt
Picklad chili
Inlagd Chili (hela)
Inlagd, eller picklad, chili håller sig fräsch väldigt länge om du förvarar den svalt och kan användas till ett mängd
Recept Bearnaisesås
Bearnaisesås är en sås bestående av bland annat smält smör, vinäger, äggulor, schalottenlök och dragon. Såsen tillreds vanligtvis genom att
Flanksteak Sous Vide ger dig ett mycket mört kött.
Flankstek Sous Vide
Mangosalsa
Recept mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Inlagd vitlök
Picklad eller inlagd vitlök
Inlagd vitlök är ett uppskattat tillbehör med mycket smak som passar precis lika bra i varma maträtter som tillbehör vid sidan
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Pilgrimsmusslor Sous Vide
Perfekta pilgrimsmusslor – Sous Vide
Pilgrimsmusslor Sous Vide är bland det enklaste du kan tillaga. Pilgrimsmusslor är en lyxig havsdelikatess som passar utmärkt på en
Sous Vide Flap Steak
Mör och saftig Flap steak Sous Vide
Flap steak (Flap meat) Sous Vide ger ett saftigt kött med mycket smak. Flap steak, som inte ska blandas ihop
Recept Beef Jerky
Äkta Beef Jerky
Det här receptet på Beef Jerky kan du använda och sedan utgå ifrån för att skapa din egna smaksättning på
Sous Vide Picanha
Picanha Sous Vide
Picanha är en styckningsdetalj som är väldigt populär i Brasilien och Argentina. När du tillagar Picanha Sous Vide får du ett smakrikt
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: integritetspolicy
Copyright © 2021 Axenhorn. All rights reserved.