Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Artiklar

Här presenteras de olika teknikerna och vad som kategoriserar dem

Search for:

Kategorier

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära Recept

  • Picanha Sous Vide
    Picanha Sous Vide
  • Oxbringa (Brisket) Sous Vide
    Oxbringa (Brisket) Sous Vide
  • Trip Tip Sous Vide barbecue
    Trip Tip Sous Vide barbecue
  • Recept inlagd jalapeno
    Recept inlagd jalapeno
  • Recept Pulled Pork - Sous Vide
    Recept Pulled Pork - Sous Vide
  • Picklad eller inlagd vitlök
    Picklad eller inlagd vitlök
  • Recept lammracks - Sous Vide
    Recept lammracks - Sous Vide
  • Recept mangosalsa
    Recept mangosalsa
  • Recept citron- och ingefäravatten
    Recept citron- och ingefäravatten
  • Recept kalkonbröst - Sous Vide
    Recept kalkonbröst - Sous Vide

Fler härliga recept

Pico de Gallo
Recept Pico de Gallo
Pico de gallo, som betyder tuppens näbb på Spanska, är Mexikos nationalsås. Det är en blandning av färsk tomat, salt,
Recept riktig gräddsås (brunsås)
Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer
Picklad rödlök
Picklad rödlök är bland det bästa som finns i form av tillbehör. Det passar lika bra till en hamburgare, Pulled
Pulled pork Sous Vide
Recept Pulled Pork – Sous Vide
Pulled pork har ett mycket smakrikt och saftigt kött och har under lång tid varit vanligt förekommande i framför allt
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Recept Kimchi
Kimchi är en Koreansk sallad på mjölksyrade och jästa grönsaker med bland annat röd chili, vitlök och ingefära. Kimchi kan
julskinka sous vide
Recept perfekt julskinka – Sous Vide
Med hjälp av tekniken Sous Vide får du enkelt till den perfekta julskinkan.
Picklad chili
Inlagd Chili (hela)
Inlagd, eller picklad, chili håller sig fräsch väldigt länge om du förvarar den svalt och kan användas till ett mängd
Inlagd vitlök
Picklad eller inlagd vitlök
Inlagd vitlök är ett uppskattat tillbehör med mycket smak som passar precis lika bra i varma maträtter som tillbehör vid sidan
Sous Vide Flap Steak
Mör och saftig Flap steak Sous Vide
Flap steak (Flap meat) Sous Vide ger ett saftigt kött med mycket smak. Flap steak, som inte ska blandas ihop
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Mangosalsa
Recept mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: integritetspolicy
Copyright © 2025 Axenhorn. All rights reserved.