Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Archives

Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker

Published on 12 september, 201730 december, 2020 by christopher

Blue Cheese dipp är en riktig Amerikansk klassiker. Servera den gärna tillsammans med kycklingvingar för en given succé! 

Search for:

Typ av recept

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära recept

  • Recept på äkta Beef Jerky
    Recept på äkta Beef Jerky
  • Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
    Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
  • Recept perfekt julskinka - Sous Vide
    Recept perfekt julskinka - Sous Vide
  • Mör och saftig Flap steak Sous Vide
    Mör och saftig Flap steak Sous Vide
  • Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
    Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
  • Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
    Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide

Fler härliga recept

Habanero Hot Sauce
En riktigt het sås är bland det bästa som finns och den här heta såsen, baserad på habanero, passar lika
Recept lammracks – Sous Vide
Lammracks som tillagas Sous Vide blir fantastiskt smakrika och saftiga. Du är dessutom garanterad ett perfekt resultat varje gång. Du
Recept Bearnaisesås
Bearnaisesås är en sås bestående av bland annat smält smör, vinäger, äggulor, schalottenlök och dragon. Såsen tillreds vanligtvis genom att
Recept kalkonbröst – Sous Vide
Kalkonbröst Sous Vide passar lika bra till en härlig söndagsmiddag som till jul. Med hjälp av Sous Vide blir kalkonbösten både
Sous Vide Flap Steak
Saftig Flap steak Sous Vide
Avsluta din Flap steak i en varm panna eller på en rejält upphettad grill. Tänkt på att skära upp köttet
Recept Chokladmousse
Chokladmousse, en av de mest klassiska efterrätterna du kan servera! Den passar precis lika bra efter en grillmiddag som på
Pilgrimsmusslor Sous Vide
Perfekta pilgrimsmusslor – Sous Vide
Pilgrimsmusslor Sous Vide är bland det enklaste du kan tillaga. Pilgrimsmusslor är en lyxig havsdelikatess som passar utmärkt på en
Pico de Gallo
Recept Pico de Gallo
Pico de gallo, som betyder tuppens näbb på Spanska, är Mexikos nationalsås. Det är en blandning av färsk tomat, salt,
Chicken Wings Sous Vide
Kycklingvingar med honung och vitlök – Sous Vide
Kycklingvingar, eller Chicken Wings, Sous Vide ger dig ett perfekt resultat varje gång. Många skulle nog tror att kycklingvingarna blir
julskinka sous vide
Recept perfekt julskinka – Sous Vide
Med hjälp av tekniken Sous Vide får du enkelt till den perfekta julskinkan.
Saftig lax
Recept på saftig lax – Sous Vide
Lax Sous Vide - om du vill lyckas! Lax är inte alltid så lätt att få till perfekt tillagad. Steker
Recept Beef Jerky
Äkta Beef Jerky
Det här receptet på Beef Jerky kan du använda och sedan utgå ifrån för att skapa din egna smaksättning på
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: integritetspolicy
Copyright © 2025 Axenhorn. All rights reserved.