Kimchi är en Koreansk sallad på mjölksyrade och jästa grönsaker med bland annat röd chili, vitlök och ingefära. Kimchi kan
Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer
Mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Flanksteak Sous Vide ger dig ett mycket mört kött.
Flankstek Sous Vide ger ett saftigt och mört kött med mycket smak. Flanksteken är ett stycke nötkött som orättvist är lite bortglömt.
Sous Vide Flap Steak
Flap steak (Flap meat) Sous Vide ger ett saftigt kött med mycket smak. Flap steak, som inte ska blandas ihop
Last Modified on 30 december, 2020
This entry was posted in
Bookmark this article