Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Archives

Kycklingvingar med honung och vitlök – Sous Vide

Published on 12 september, 201730 december, 2020 by christopher

Kycklingvingar, eller Chicken Wings, Sous Vide ger dig ett perfekt resultat varje gång. Många skulle nog tror att kycklingvingarna blir slemmiga och gelatinaktiga när de tillagas Sous Vide. Men det är helt fel, de blir supersaftiga och helt perfekta! Tack vare att de avslutas i ugnen på riktigt hög värme får de även den där […]

Search for:

Typ av recept

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära recept

  • Recept på äkta Beef Jerky
    Recept på äkta Beef Jerky
  • Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
    Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
  • Mör och saftig Flap steak Sous Vide
    Mör och saftig Flap steak Sous Vide
  • Mör och saftig Flankstek Sous Vide
    Mör och saftig Flankstek Sous Vide
  • Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
    Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
  • Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
    Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
  • Recept perfekt julskinka - Sous Vide
    Recept perfekt julskinka - Sous Vide

Fler härliga recept

Pulled pork Sous Vide
Recept Pulled Pork – Sous Vide
Pulled pork har ett mycket smakrikt och saftigt kött och har under lång tid varit vanligt förekommande i framför allt
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Blue Cheese dipp är en riktig Amerikansk klassiker. Servera den gärna tillsammans med kycklingvingar för en given succé! 
Inlagd vitlök
Picklad eller inlagd vitlök
Inlagd vitlök är ett uppskattat tillbehör med mycket smak som passar precis lika bra i varma maträtter som tillbehör vid sidan
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Flanksteak Sous Vide ger dig ett mycket mört kött.
Mör och saftig Flankstek Sous Vide
Flankstek Sous Vide ger ett saftigt och mört kött med mycket smak. Flanksteken är ett stycke nötkött som orättvist är lite bortglömt.
julskinka sous vide
Recept perfekt julskinka – Sous Vide
Med hjälp av tekniken Sous Vide får du enkelt till den perfekta julskinkan.
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Recept riktig gräddsås (brunsås)
Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer
Habanero Hot Sauce
En riktigt het sås är bland det bästa som finns och den här heta såsen, baserad på habanero, passar lika
Mangosalsa
Recept mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Ceviche
Recept Ceviche
Ceviche är en underbart fräsch rätt från Peru där fisken tillagas med hjälp av syran från lime. Rätten serveras antingen som
Oxbringa (Brisket) Sous Vide
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: integritetspolicy
Copyright © 2025 Axenhorn. All rights reserved.