Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Archives

Recept riktig gräddsås (brunsås)

Published on 7 december, 201619 januari, 2017 by christopher

Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer ett enkelt och riktigt gott recept på en äkta gräddsås. I den här varianten görs såsen på riktig grädde, steksky och svartvinbärsgelé.

Search for:

Typ av recept

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära recept

  • Recept på äkta Beef Jerky
    Recept på äkta Beef Jerky
  • Mör och saftig Flankstek Sous Vide
    Mör och saftig Flankstek Sous Vide
  • Mör och saftig Flap steak Sous Vide
    Mör och saftig Flap steak Sous Vide
  • Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
    Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
  • Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
    Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
  • Recept perfekt julskinka - Sous Vide
    Recept perfekt julskinka - Sous Vide
  • Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
    Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide

Fler härliga recept

Recept Beef Jerky
Recept på äkta Beef Jerky
Beef Jerky är en riktig klassiker i USA, speciellt i de södra delarna. Beef Jerky används bl a som mellanmål,
Chicken Wings Sous Vide
Kycklingvingar med honung och vitlök – Sous Vide
Citron- och ingefäravatten
Recept citron- och ingefäravatten
Citron- och ingefäravatten måste klassas som en riktig dunderdryck som håller den mest aggressiva förkylningen borta. Förvara ditt vatten i
Recept Chokladmousse
Chokladmousse, en av de mest klassiska efterrätterna du kan servera! Den passar precis lika bra efter en grillmiddag som på
Picklad rödlök
Picklad rödlök är bland det bästa som finns i form av tillbehör. Det passar lika bra till en hamburgare, Pulled
Perfekt pulled pork
Pulled Pork
Pulled pork är en maträtt som oftast görs på benfri fläskkarré. Tack vare tillagningen i låg värme och under lång
Pico de Gallo
Recept Pico de Gallo
Pico de gallo, som betyder tuppens näbb på Spanska, är Mexikos nationalsås. Det är en blandning av färsk tomat, salt,
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Oxbringa (Brisket) Sous Vide
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Picklade jalapenos
Recept inlagd jalapeno
Inlagd jalapeno, eller picklad jalapeno, är ett syrligt sött tillbehör med lång hållbarhet och sting i sig. Jalapeño är en
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Blue Cheese dipp är en riktig Amerikansk klassiker. Servera den gärna tillsammans med kycklingvingar för en given succé! 
Saftig lax
Recept på saftig lax – Sous Vide
Lax Sous Vide - om du vill lyckas! Lax är inte alltid så lätt att få till perfekt tillagad. Steker
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: integritetspolicy
Copyright © 2023 Axenhorn. All rights reserved.