Skip to content
Recept by Axenhorn
Skip to content
  • Välkommen
  • Alla recept
  • Typ av recept
    • Dryck
    • Efterrätt
    • Förrätt
    • Grillat
    • Huvudrätt
    • Sås
    • Tillbehör
  • Sous Vide
    • Vad är Sous Vide?
    • Sous Vide temperaturer och tider
    • Sous Vide recept

Archives

Recept riktig gräddsås (brunsås)

Published on 7 december, 201619 januari, 2017 by christopher

Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer ett enkelt och riktigt gott recept på en äkta gräddsås. I den här varianten görs såsen på riktig grädde, steksky och svartvinbärsgelé.

Search for:

Typ av recept

  • Dryck
  • Efterrätt
  • Fågel
  • Fermentering
  • Fisk och Skaldjur
  • Förrätt
  • Grillat
  • Huvudrätt
  • Kött
  • Övriga
  • Recept Sous Vide
  • Sås
  • Tillbehör

Populära recept

  • Mör och saftig Flap steak Sous Vide
    Mör och saftig Flap steak Sous Vide
  • Recept på äkta Beef Jerky
    Recept på äkta Beef Jerky
  • Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
    Blue Cheese Dipp - En Amerikansk klassiker
  • Mör och saftig Flankstek Sous Vide
    Mör och saftig Flankstek Sous Vide
  • Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
    Perfekta pilgrimsmusslor - Sous Vide
  • Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
    Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide
  • Recept perfekt julskinka - Sous Vide
    Recept perfekt julskinka - Sous Vide

Fler härliga recept

Oxbringa (Brisket) Sous Vide
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Egg Bites
Egg Bites Sous Vide
Om du lagar Egg Bites Sous Vide får du ett supergrymt snack som passar lika bra till frukost som till
majs sous vide
Recept majs – Sous Vide
Att tillreda majskolvar med hjälp av Sous Vide är busenkelt! Tack vare att majsen tillagas i förslutna påsar, helst vakuumpackade,
Recept Chokladmousse
Chokladmousse, en av de mest klassiska efterrätterna du kan servera! Den passar precis lika bra efter en grillmiddag som på
julskinka sous vide
Recept perfekt julskinka – Sous Vide
Julskinkan måste väl ändå klassas som en av julens viktigaste maträtter? Frågan många ställer sig är hur man lyckas med
Pico de Gallo
Recept Pico de Gallo
Pico de gallo, som betyder tuppens näbb på Spanska, är Mexikos nationalsås. Det är en blandning av färsk tomat, salt,
Recept Beef Jerky
Äkta Beef Jerky
Det här receptet på Beef Jerky kan du använda och sedan utgå ifrån för att skapa din egna smaksättning på
Picklad rödlök
Picklad rödlök är bland det bästa som finns i form av tillbehör. Det passar lika bra till en hamburgare, Pulled
Mangosalsa
Recept mangosalsa
Salsa är det spanska ordet för sås och har sitt ursprung i det central- och sydamerikanska köket. Den här mangosalsan,
Blue Cheese sås
Blue Cheese Dipp – En Amerikansk klassiker
Chicken Wings Sous Vide
Kycklingvingar med honung och vitlök – Sous Vide
Habanero Hot Sauce
En riktigt het sås är bland det bästa som finns och den här heta såsen, baserad på habanero, passar lika
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: integritetspolicy
Copyright © 2025 Axenhorn. All rights reserved.