Go Back
Chicken Wings Sous Vide

Kycklingvingar med honung och vitlök - Sous Vide

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 4 minuter
Total tid 23 minuter
Måltid Förrätt, Huvudrätt, Tillbehör
Kök Nordmerikanskt
Portioner 2 port

Ingredienser
  

  • 3 st Vitlöksklyftor skalade och rivna
  • 1 cm Färsk ingefära skalad och riven
  • 2 msk Honung
  • 1 msk Kinesisk soja
  • 1 krm Salt
  • 1 krm svartpeppar nymalen

Instruktioner
 

  • Förbered din Sous Vide och sätt den på 71 C.
  • Blanda ihop vitlöken, honungen, ingefäran, sojan, saltet och pepparn i en skål. Häll över såsen tillsammans med kycklingvingarna i en vakuumpåse, alternativt en zip-lock-bag, och förslut. OBS! Spara en tesked av såsen till servering!
  • Låt gå Sous Vide i ca 4 timmar.
  • Sätt ugnen på 240 C.
  • Ta upp påsen och häll ut all vätska. Lägg ut kycklingvingarna på ett bakplåtspapper och låt gå i ugnen 15 minuter. Vänd på vingarna efter halva tiden.
  • Lägg upp på tallrikar och dutta på den sista såsen. Servera genast, gärna med en Blue Cheese Dipp!

Anteckning

[contact-form]