Trip tip Sous Vide barbecue
Portioner Förberedelsetid
4pers 15min
Tillagningstid Passiv tid
6 1/2tim 6 tim
Portioner Förberedelsetid
4pers 15min
Tillagningstid Passiv tid
6 1/2tim 6 tim
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt igång vattenbadet på 54,4 C.
  2. Använd hälften av saltet och pepparen och knid in runt om kötet.
  3. Lägg ned köttet i en vacuumpåse eller zip-lock-bag och tillsätt hälften av barbecuesåsen. Förslut påsen.
  4. Låt gå i ca 6 timmar i vattenbadet.
  5. Ta upp köttet ur påsen och torka rent med lite papper. Pensla köttet med resterande barbecuesås och krydda med saltet och pepparen som är kvar.
  6. Avsluta genom att steka på en yta i en varm panna eller på en ordentligt upphettad grill.
  7. Låt köttet vila i ca 10 minuter. Skär upp och servera!