Kycklingvingar med honung och vitlök – Sous Vide
Portioner Förberedelsetid
2port 15min
Tillagningstid Passiv tid
4 1/1tim 4tim
Portioner Förberedelsetid
2port 15min
Tillagningstid Passiv tid
4 1/1tim 4tim
Ingredienser
Instruktioner
  1. Förbered din Sous Vide och sätt den på 71 C.
  2. Blanda ihop vitlöken, honungen, ingefäran, sojan, saltet och pepparn i en skål. Häll över såsen tillsammans med kycklingvingarna i en vakuumpåse, alternativt en zip-lock-bag, och förslut. OBS! Spara en tesked av såsen till servering!
  3. Låt gå Sous Vide i ca 4 timmar.
  4. Sätt ugnen på 240 C.
  5. Ta upp påsen och häll ut all vätska. Lägg ut kycklingvingarna på ett bakplåtspapper och låt gå i ugnen 15 minuter. Vänd på vingarna efter halva tiden.
  6. Lägg upp på tallrikar och dutta på den sista såsen. Servera genast, gärna med en Blue Cheese Dipp!
Receptanteckningar