Egg Bites Sous Vide
Du kan variera din fyllning i dessa Egg Bites. Prova olika sorters ostar, örter och grönsaker tills du hittar din favorit!
Portioner Förberedelsetid
6st 15min
Tillagningstid Passiv tid
1 1/2tim 1tim
Portioner Förberedelsetid
6st 15min
Tillagningstid Passiv tid
1 1/2tim 1tim
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt din Sous Vide på 77,8 C.
  2. Mixa äggen, ostarna och saltet till du har fått en len kräm.
  3. Grilla de tre skivorna bacon i ugnen på 205 C i ca 15 minuter.
  4. Lägg en halv skiva bacon i varje glasburk och fördela sedan ut smeten.
  5. Skruva på locken. Här är det viktigt att det varken blir för hårt eller löst. Skruvar du för hårt kommer ingen luft ut och du riskerar att brukarna spricker i badet.
  6. Ställ ned burkarna i vattenbadet i 1 h.
  7. Skruva av locken och knacka på burkarna upp och ned till dina Egg Bites lossnar. Servera!